Με υπομονή και... VAR η Γουλβς έφτασε στη Γερμανία

Με γκολ του Ραούλ Χιμένες από το 8ο λεπτό, αρκετή υπομονή στις δύσκολες καταστάσεις που έφτιαξε ο Ολυμπιακός και με το VAR να την ευνοεί εντοπίζοντας τα χιλιοστά του οφσάιντ στο γκολ του Καμαρά, η Γουλβς επικράτησε 1-0 των Πειραιωτών στη ρεβάνς του «Μολινό» και πέρασε στο Final-8 του Γιουρόπα Λιγκ στη Γερμανία. 



Με υπομονή και... VAR η Γουλβς έφτασε στη Γερμανία

Η ομάδα του Νούνο Σάντο ευτύχησε από την εξυπνάδα του Ποντένσε στο 7ο λεπτό να κερδίσει το πέναλτι στην ανατροπή από τον Αλέν που με την απειρία του δεν υπολόγισε αυτό που είχε σκεφτεί ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού κι έτσι οι «λύκοι» βρέθηκαν στην άσπρη βούλα. 

Από εκεί ο Ραούλ Χιμένες έγραψε το τελικό 1-0, με τη Γουλβς να μην φτιάχνει ιδιαίτερες ευκαιρίες για γκολ στο υπόλοιπο κομμάτι της αναμέτρησης, αντ' αυτού να διατρέχει κινδύνους από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που κυρίως μετά το πρώτο ημίωρο ξύπνησε για τα καλά...

Λίγο πριν το ημίωρο ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα σε εξαιρετική επίθεση με τον Ελ Αραμπί από δεξιά να γυρίζει για τον Καμαρά που πλασάρε για το 1-1, όμως, στη δημιουργία της φάσης υπήρχε οφσάιντ για χιλιοστά και ο VAR το εντόπισε για να μην μετρήσει ποτέ το γκολ της ελληνικής ομάδας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο μέρος τα έπαιξαν όλα για όλα, πέρασε και ο Φορτούνης και ο Ραντζέλοβιτς στο ματς, ο Χασάν που μπήκε κι αυτός με αλλαγή είχε τρομερή κεφαλιά στο 80' με τον Ρουί Πατρίσιο να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση και η Γουλβς βρίσκεται πλέον στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου στη Γερμανία στο Final-8 θα κοντραριστεί πλέον με τη Σεβίλλη που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρόμα σε νοκ-άουτ ματς...