Επίσημα στην Ίντερ με ελεύθερη μεταγραφή ο Αλέξις Σάντσες!

Παίκτης της Ίντερ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι με κάθε επισημότητα από το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξις Σάντσες βάζοντας τέλος στην κάκιστη παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Επίσημα στην Ίντερ με ελεύθερη μεταγραφή ο Αλέξις Σάντσες!

Οι «νερατζούρι» έχοντας εκτιμήσει τις ικανότητες του Χιλιανού επιθετικού στη σεζόν που τον είχαν στο ρόστερ τους ως δανεικό, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αγορά του και αυτό επισημοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Έπειτα από μόλις 45 εμφανίσεις, 5 γκολ, 9 ασίστ, κανένα τρόπαιο και συμβόλαιο με το οποίο λάμβανε 350.000 λίρες την εβδομάδα, ο Αλέξις Σάντσες έβαλε τέλος στη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους».

Η Ίντερ τον έκανε ολοκληρωτικά δικό της μέχρι και το 2023, όπως ανακοινώθηκε απο το κλαμπ του Μιλάνου, με τη μεταγραφή να είναι ελεύθερη, αφού επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον σύλλογο του Μάντσεστερ και τον παίκτη ώστε να διευθετηθούν τα μεταξύ τους ζητήματα!

Τη φετινή σεζόν στην Ίντερ σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει συνεισφέρει σε 12 τέρματα για την ομάδα του και έχει 22 συμμετοχές, όντας βασικός στις 10 από αυτές. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης