Ποντένσε: «Να ελέγξουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και να δείξουμε ποιότητα»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουλβς για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, εξήρε την ποιότητα της ομάδας του Μαρτίνς και τόνισε πως δεν τον εξέπληξε καθόλου η θετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο προ τεσσάρων μηνών, πρώτο μεταξύ τους ματς.  



Ποντένσε: «Να ελέγξουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και να δείξουμε ποιότητα»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ που πήρε τη μεγάλη μεταγραφή από τους Πειραιώτες στους «λύκους» του Νούνο Σάντο και έχει παρουσιαστεί ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα παίρνοντας και συμμετοχές ως βασικός στα τελευταία παιχνίδια της Premier League, είπε:

«Απόλαυσα το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό και όσα έκανε ο σύλλογος για εμένα με βοήθησαν. Ήταν σημαντικό να πάω σε μια ομάδα που με υποδέχθηκε τόσο καλά και βοήθησε να χαλαρώσει το μυαλό μου.

Θα είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί υπό άλλες συνθήκες θα σκεφτόμουν με ενθουσιασμό πως θα παίζαμε σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τώρα απλά σκέφτομαι “θα παίξω απέναντι σε παλιούς συμπαίκτες και φίλους” αλλά χωρίς οπαδούς είναι απλά ακόμα ένα παιχνίδι. Θα το απολαύσω γιατί ξέρω τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνυπήρξα για δυο χρόνια.

Θα είναι αρκετά δύσκολο και δεν μου έκανε καμία εντύπωση το γεγονός πως στο πρώτο ματς ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός. Είχαν ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια ακόμα κι αν για κάποιο διάστημα έπαιζαν με δέκα παίκτες. Ξέρω πόσο καλή ομάδα είναι, έπαιξαν καλά και κόντρα σε Τότεναμ, Μπάγερν και ¶ρσεναλ και πήραν τώρα και το πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι κι εμείς μπορούμε να τους νικήσουμε αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Πρέπει να ελέγξουμε το ματς και να δείξουμε ποιότητα». 

Κώστας Ζάλιαρης