«Ναυάγιο» οριστικά κι αμετάκλητα στην αγοραπωλησία της Νιούκαστλ!

Η αναμονή εδώ και αρκετούς μήνες και τα πολλαπλά εμπόδια που παρουσιάστηκαν στη διαδρομή, έκαναν τους Σαουδάραβες που ενδιαφέρονταν για την απόκτηση των μετοχών της Νιούκαστλ και είχαν καταφέρει να δώσουν τα χέρια με τον Μάικ Άσλεϊ, ν' αποσυρθούν από την υπόθεση! 



«Ναυάγιο» οριστικά κι αμετάκλητα στην αγοραπωλησία της Νιούκαστλ!

Παρά το γεγονός πως ο Μάικ Άσλεϊ τα είχε βρει σε όλα με την PCP Capital Partners με την βοήθεια και της Αμάντα Στέιβλι που ενεργούσε σε ρόλο διαμεσολαβητή, η υπόθεση βρισκόταν ενεργή επί πολλούς μήνες, «πάγωσε» λόγω του κορονοϊού, συνάντησε πολλά εμπόδια κι εν τέλει... κατέρρευσε. 

Έπειτα από τα θέματα που προέκυψαν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα στη Σαουδική Αραβία, την πειρατεία, το beIN Sports που είναι επίσημος συνεργάτης της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και τον πολιτικό αντίκτυπο που είχε το θέμα της πιθανής αγοραπωλησίας της Νιούκαστλ, οι Σαουδάραβες ανακοίνωσαν πως κάπου εδώ τελειώνουν όλα άδοξα. 

«Θέλαμε να επενδύσουμε και πιστεύαμε ότι θα καταφέρναμε να επαναφέρουμε τον σύλλογο στη θέση που του αξίζει. Όμως, η τόση αναμονή και η παγκόσμια αβεβαιότητα για το "αύριο" στον καιρό της πανδημίας, μας αναγκάζει ν' αποσυρθούμε» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της PCP Capital Partners. 

Κώστας Ζάλιαρης