Ριτσάρλισον: «Μένω, αλλά θα συζητήσω μια καλή πρόταση»

Στην Έβερτον σκοπεύει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ριτσάρλισον, που ωστόσο εξακολουθεί να έχει αλλού το μυαλό του όντας ανοιχτός στο ενδεχόμενο συζήτησης εφόσον υπάρξει θελκτικό ενδιαφέρον.

Advertisement
Ριτσάρλισον: «Μένω, αλλά θα συζητήσω μια καλή πρόταση»

Ο Βραζιλιάνος δείχνει να αισθάνεται πως περιορίζεται στο «Γκούντισον Παρκ», με την φημολογία γύρω από το όνομά του να είναι συχνή και τις προθέσεις του να μοιάζουν διαρκώς να παίξει σε μια καλύτερη ομάδα.

Μιλώντας στην «Globo Esporte», δήλωσε πως είχε μια κουβέντα με τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος τον υπολογίζει πολύ, ωστόσο άφησε και πάλι ανοιχτό το παραθυράκι της αποχώρησης, εφόσον έρθει μια πρόταση σαν κι αυτή της Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, η οποία σύμφωνα με το «Sky Sports» άγγιζε τα 85 εκατομμύρια λίρες.

«Έχουμε μιλήσει και μου είπε ότι βασίζεται σε μένα, με θέλει ακόμη μία σεζόν και μου ζήτησε να κάνω λίγη υπομονή. Αλλά εξαρτάται. Αν έρθει μια καλή πρόταση, τότε θα καθίσουμε στο τραπέζι και θα το συζητήσουμε. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Μιλάμε ακόμα για λεπτομέρειες, δουλεύουμε κάποια πράγματα που απομένουν. Θα φέρει νέους ποδοσφαιριστές, οπότε θα καθίσουμε και θα το κουβεντιάσουμε, αλλά νομίζω ότι μπορώ να περιμένω για ακόμη μία σεζόν», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Σιάφας