Κορυφαίος προπονητής ο Κλοπ... με μήνυμα από σερ Άλεξ! (video)

Τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς, από την Ένωση προπονητών των επαγγελματικών κατηγορίων της Αγγλίας, κατέκτησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δέχτηκε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα συγχαρητηρίων από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον!  



Κορυφαίος προπονητής ο Κλοπ... με μήνυμα από σερ Άλεξ! (video)

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, ο οποίος κατέκτησε... τα πάντα σε μία χρονιά και επανέφερε την ομάδα στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 30 χρόνια, ήταν ο «εκλεκτός» της LMA, προσπερνώντας τον εξαιρετικό Γκάρεθ Έινσγουορθ της Γουΐκομ και τον Κρις Γουάιλντερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το βραβείο που θα παραλάβει ονομάζεται «Sir Alex Ferguson trophy» και έτσι ο εμβληματικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του ετοίμασε ένα ιδιαίτερο βιντεο- μήνυμα συγχαρητηρίων.

«Και φυσικά ο νικητής είναι: ο Γιούργκεν Κλοπ. Φανταστικό Γιούργκεν! 30 χρόνια από την τελευταία φορά που κατέκτησε το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ – τρομερό και το άξιζε πραγματικά! Το επίπεδο της ομάδας σου ήταν εκπληκτικό! Η προσωπικότητά σου πέρασε εντελώς σε όλη την ομάδα. Νομίζω ότι ήταν καταπληκτική, καταπληκτική εικόνα.

Θα συγχωρήσω που με ξύπνησες στις 03:30 το ξημέρωμα για να μου πεις ότι κατέκτησες το πρωτάθλημα. Σε ευχαριστώ! Πέρα από όλα αυτά, το άξιζες πραγματικά, συγχαρητήρια»!