Το «φινάλε» της Premier League στην COSMOTE TV - Μεγάλη «μάχη» για το UEFA Champions League!

Αυλαία ρίχνει η Premier League με τις αγγλικές ομάδες να δίνουν στις 18.00 τις τελευταίες τους «μάχες» με φόντο τη συμμετοχή τους στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Ειδικότερα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K), με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την παρουσία τους στους ομίλους του UEFA Champions League, ενώ φαβορί για πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι και η Τσέλσι, που αντιμετωπίζει την -«υποψήφια» για το UEFA Europa League- Γουλβς (COSMOTE SPORT 5HD). 



Το «φινάλε» της Premier League στην COSMOTE TV - Μεγάλη «μάχη» για το UEFA Champions League!

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Τότεναμ παίζει εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας (COSMOTE SPORT 6HD) σε έναν αγώνα που θα κρίνει την παρουσία της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου. Κρίσιμες είναι και οι αναμετρήσεις Άρσεναλ-Γουότφορντ (COSMOTE SPORT 7HD), Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα (COSMOTE SPORT 8HD) και Έβερτον-Μπόρνμουθ (COSMOTE SPORT 9HD), καθώς Γουότφορντ, Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ «φλερτάρουν» με τον υποβιβασμό.

Πριν τη σέντρα των αγγλικών αναμετρήσεων, η εκπομπή SPORTSHOW θα μας μεταφέρει τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων (17.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ στις 18.00 τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή SPORTSHOW Live Action (COSMOTE SPORT 1HD) για να μας παρουσιάσει την παράλληλη δράση από τα δέκα γήπεδα της Αγγλίας. Μετά την ολοκλήρωση όλων των ματς, το SPORTSHOW θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 1HD (20.00) με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων.