Η Βίλα περίμενε 24 ματς και η Άρσεναλ τα έκανε θάλασσα έπειτα από 25 χρόνια

Η Άστον Βίλα μπορεί να χρειάστηκε 24 ματς απέναντι στο Big-6 για να χαμογελάσει, όμως το έκανε στο καλύτερο σημείο για να κρατηθεί ζωντανή στην προσπάθεια επιβίωσης. Θάλασσα τα έκανε η Άρσεναλ που έμεινε εκτός 7άδας και θα τερματίσει στη χειρότερη θέση από το 1995! 



Η Βίλα περίμενε 24 ματς και η Άρσεναλ τα έκανε θάλασσα έπειτα από 25 χρόνια

Οι «χωριάτες» με το γκολ του Τρεζεγκέ στο 27ο λεπτό πήραν τεράστια νίκη με το τελικό 1-0 επί των Λονδρέζων και πλέον κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την τελευταία αγωνιστική, αντιμετωπίζουν τη Γουέστ Χαμ και θέλουν είτε ίδιο είτε καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γουότφορντ - που κοντράρεται με την αδιάφορη πλέον Άρσεναλ - για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία. 

Η Άστον Βίλα, περίμενε το 25ο ματς απέναντι σε ομάδα από το Big-6 για να πάρει νίκη και την πήρε στο ιδανικό σημείο, λίγο πριν το φινάλε, σε κρισιμότατη κατάσταση για την επιβίωση. 

Την ίδια στιγμή, η Άρσεναλ τα έκανε μαντάρα και ξέρει πως θα τερματίσει εκτός 7άδας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον απαραίτητα το Κύπελλο Αγγλίας για να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν. 

Οι «κανονιέρηδες» θα τερματίσουν κάτω από την Τότεναμ γι' ακόμα μια χρονιά, ενώ, το γεγονός του τερματισμού τους σε κάποια από τις θέσεις 8-10, καθιστά την τελική τους κατάταξη, τη χειρότερη από το 1995, όταν τότε είχαν ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στη 12η θέση! 

Κώστας Ζάλιαρης