Με γκολ Ποντένσε ξανά για Ευρώπη η Γουλβς

Το προβάδισμα για την εξάδα και την ενδεχομένως τελευταία θέση που θα οδηγεί στο Europa League της ερχόμενης σεζόν πήρε η Γουλβς, η οποία με οδηγό τον Ντάνιελ Ποντένσε και το γεγονός ότι δεν χάνει βαθμούς εφόσον είναι αυτή που θα προηγηθεί, έφτασε σε άνετη νίκη με σκορ 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, αποκαθιστώντας την... τάξη απέναντι στην Τότεναμ.



Με γκολ Ποντένσε ξανά για Ευρώπη η Γουλβς

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο εκμεταλλεύτηκε το άδειο γήπεδό της και σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο πήρε το τρίποντο που την ξανά πέρασε πάνω από το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο το οποίο είχε πάρει προσωρινά κεφάλι στην κούρσα της Ευρώπης. Πλέον, σε ίσο αριθμό αγώνων, η Γουλβς έχει έναν περισσότερο βαθμό από τους Spurs και πάει την τελευταία αγωνιστική να... απλώσει την μπουγάδα κόντρα στην Τσέλσι εκτός έδρας.

Όσον αφορά τον αγώνα, το πρώτο μέρος κύλησε σχετικά ήρεμα με την Πάλας να κρατάει καλά τις γραμμές της, αλλά η ποιότητα του Ζοάο Μουτίνιο στην μακρινή πάσα και ακόμη μια σπουδαία στο σύνολό της ενέργεια από τον Ματ Ντόχερτι, έδωσε την ευκαιρία στον Ποντένσε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στο «Μολινό». Απλουστεύτηκαν τα πράγματα στο Β’ ημίχρονο, με τον Χόνι να τελειώνει ιδανικά την φάση του 68ου λεπτού και επί της ουσία να κλειδώνει τη νίκη. Λίγα πράγματα από την ομάδα του Ρόι Χότζον, που έτσι κι αλλιώς είναι αδιάφορη εδώ και καιρό.

Αναμένεται καυτή η τελευταία, 38η, αγωνιστική, στις 26 του μήνα, με τις αποστάσεις στις θέσεις 3-5 να είναι στον έναν βαθμό.