Ο Ντε Χέα δεν έχει σταματήσει ούτε μια από τις τελικές που θα μπορούσε! (pic)

Βάσει στατιστικής και ανάλυσης φάσεων τις οποίες θα ήταν εφικτό ένας τερματοφύλακας ν' αντιδράσει καλύτερα, αποτυπώνεται πως ο Νταβίντ Ντε Χέα τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει σταματήσει ούτε μια φάση στην οποία μπορούσε όντως ν' αντιδράσει καλύτερα!  



Ο Ντε Χέα δεν έχει σταματήσει ούτε μια από τις τελικές που θα μπορούσε! (pic)

Έπειτα από την εμφάνισή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι το βράδυ της Κυριακής, ο Ντε Χέα έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής, έχοντας δεχθεί δυο γκολ τα οποία θα μπορούσε να έχει αποτρέψει και ειδικά το δεύτερο από το μακρινό σουτ του Μάουντ.

Βέβαια, δίχως λάθη, δεν θα είχαμε γκολ και δεν θα γραφόταν ιστορία, ωστόσο, ο πορτιέρε της Γιουνάιτεντ έχει καταγράψει κάτι που σίγουρα δεν περιποιεί τιμή για εκείνον και την παρουσία του στα γκολπόστ των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με τη δημοφιλή εταιρεία στατιστικών Opta, ο Ντε Χέα δεν έχει σώσει καμία τελική από αυτές στις οποίες είχε πιθανότητες καλύτερης αντίδρασης, τόσο στην περσινή αγωνιστική περίοδο, όσο και στη φετινή.

Στα καλύτερά του, βρέθηκε τη σεζόν 2017-2018, όταν και είχε καταφέρει ν' αποτρέψει το γκολ σε 14 περιπτώσεις που ο αντίπαλος είχε βρει τρόπο να σκοράρει αλλά απέτυχε.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης