Εκρηκτικό 45λεπτο και «τρίποντο» σωτηρίας!

Η Γουέστ Χαμ έκανε ουσιαστικό βήμα για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ επικρατώντας 3-1 της Γουότφορντ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ από την ομάδα του Μόγιες, ξύπνησαν οι hornets στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν επαναφορά. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και... σχεδόν δεδομένα στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν τα «σφυριά», στο +3 η Γουότφορντ...  



Εκρηκτικό 45λεπτο και «τρίποντο» σωτηρίας!

Σε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που έχει κάνει φέτος η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, η Γουέστ Χαμ πέτυχε τρία γκολ με τρομερή άνεση και έβαλε από πολύ νωρίς τις γερές βάσεις για την κατάκτηση των τριών απίστευτα σημαντικών βαθμών. Μόλις στο 6ο λεπτό με το 7ο προσωπικό του γκολ για φέτος, ο Αντόνιο με αριστερό σουτ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Φόστερ για το 1-0. Στο 10ο λεπτό κι έπειτα από επιμονή των «σφυριών» στα αντίπαλα καρέ, ο Σούτσεκ με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ, ο Ντέκλαν Ράις με τρομερό σουτ στο 36' έκανε τρία τα τέρματα της Γουέστ Χαμ.

Πάλι καλά που η ομάδα του Μόγιες είχε ασφαλές προβάδισμα από το πρώτο μέρος γιατί η Γουότφορντ στην επανάληψη βγήκε τρομερά αλλαγμένη. Από νωρίς, μάλιστα, ο Ντίνεϊ μείωσε στο σκορ έπειτα από τρομερή προσπάθεια του Γουέλμπεκ που σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο δημοφιλής στράικερ των «hornets» έκανε το 3-1. Ο Νάιτζελ Πίρσον έβλεπε την αντίδραση που ήθελε από τους παίκτες του, όμως δεν είχε ιδιαίτερη ουσία αυτό που επιχειρούσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Την τελευταία καλή φάση για γκολ στο ματς την είχε ο Σεμπαστιάν Αλέ στο 73' με ψιλοκρεμαστό σουτ που έπιασε την τελευταία στιγμή ο Φόστερ για να διώξει σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν (81' Γιαρμολένκο), Νομπλ, Φορνάλς (72' Αλέ), Αντόνιο

Γουότφορντ: Φόστερ, Φεμένια, Καμπασέλε, Ντόουσον, Μασίνα (46' Μαριάπα), Χιουζ, Ντουκουρέ (72' Τσάλομπα), Σαρ, Κλέβερλι, Γουέλμπεκ (86' Ζοάο Πέδρο), Ντίνεϊ (67' Γκρέι)

Κώστας Ζάλιαρης