Συνεχίζονται οι... ψίθυροι για Πογκμπά

Οι... ψίθυροι που θέλουν τον Πολ Πογκμπά να έχει αλλάξει σκεπτικό και να καλοβλέπει το ενδεχόμενο να ανανεώσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται σε Αγγλία και Γαλλία, προμηνύοντας ένα ήρεμο καλοκαίρι και ίσως έναν πιο ενδιαφέροντα χειμώνα.



Συνεχίζονται οι... ψίθυροι για Πογκμπά

Ο Γάλλος ήταν γνωστό πως δεν... ψηνόταν να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ» πριν την διακοπή, αλλά η έλευση του Μπρούνο Φερνάντες, η εύρεση της μυστικής φόρμουλας από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και κυρίως η αλλαγή του κλίματος των αποδυτηρίων, στοιχείο που ίσως είναι αυτό το οποίο αναζητά περισσότερο ο Πογκμπά πέραν του χρηματικού, ακούγεται πως έχουν αλλάξει τα πλάνα του για το μέλλον.

Πριν από μέρες είχε ακουστεί πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να ανανεώσει, αν και έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα plus ένα έτος, φήμες οι οποίες εμφανίζονται και πάλι, χωρίς ωστόσο να είναι πολύ δυνατές, από την άποψη πως παρουσιάζουν τον παίκτη να βρίσκεται σε στάση αναμονής για το πώς θα τελειώσει η σεζόν, τι κινήσεις θα γίνουν και... μετά όλα τα άλλα.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε, ωστόσο, είναι ότι σίγουρα ο Πογκμπά έχει άλλη ψυχολογία πλέον και εάν γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει για τους «κόκκινους διαβόλους», με την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε κάπου στα μισά της αγωνιστικής περιόδου δεν αποκλείεται να έρθει και η νέα συμφωνία.