Δυνατός ανταγωνισμός για Γκαμπριέλ

Δυνατό ανταγωνισμό για την απόκτηση του Γκαμπριέλ από την Λιλ έχει η Έβερτον, που εκτός από τη Νάπολι πλέον έχει να κοντράρει και την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.



Δυνατός ανταγωνισμός για Γκαμπριέλ

Ο Κάρλο Αντσελότι ακούγεται ότι είχε δει στον νεαρό παίκτη των Γάλλων έναν αμυντικό που μπορεί να έχει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, αλλά για κακή του τύχη φαίνεται να προστίθεται το εμπόδιο της παλιάς του ομάδας.

Με τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι, οι Παριζιάνοι αρχίζουν να κάνουν μια στροφή στο ποια κομμάτια θα αποτελούν το συνολικό ρόστερ, με τον Γερμανό να κοιτάζει σε μικρότερους ποδοσφαιριστές που έχουν την ευκαιρία να κάνουν το ξεπέταγμα και να χτίσουν το όνομά τους μέσα από έναν σύλλογο που το μόνο που ξέρει κυρίως τα τελευταία χρόνια είναι να αγοράζει ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Γκαμπριέλ, οι καταστάσεις στην ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ του έδωσαν την δυνατότητα να μπει στην ενδεκάδα και να κρατήσει την θέση του στο κέντρο της άμυνας, παίζοντας επί της ουσίας βασικός σε μια Λιλ που πέρυσι τερμάτισε δεύτερη και φέτος τέταρτη μετά την επικύρωση της βαθμολογίας ως είχε πριν την διακοπή εξαιτίας του κορωνοϊού. Το ποσό που θα ικανοποιήσει τους «λιλουά» αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.