Μάχη μέχρι τέλους

Μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-0 εκτός έδρας και να ξανά φτάνουν τις «αλεπούδες».



Μάχη μέχρι τέλους

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην αναμέτρηση, ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε τον Μάρκους Ράσφορντ κι εκείνος πέτυχε το 22ο γκολ του στην σεζόν για να βάλει την ομάδα του μπροστά και να αποβάλλει αρκετό από το άγχος της για την συνέχεια, κι ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν προσπαθήσει να απειλήσουν την εστία του Δαβίδ Ντε Χέα.

Διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα εφόσον μετρούσε το γκολ του Τζόρνταν Αγιού λίγο μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, αλλά ο VAR το ακύρωσε για οριακό οφσάιντ, επιτρέποντας στους ποδοσφαιριστές του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να καθαρίσουν το ματς 12’ πριν το τέλος με τον Αντονί Μαρσιάλ, για να φτάσει κι αυτός στα 22 γκολ, τελειώνοντας πιο αποτελεσματικά από τον Μπρούνο Φερνάντες που λίγο πιο πριν είχε δοκάρι.

Στους 62 βαθμούς Λέστερ και Γιουνάιτεντ και η αγωνία παίρνει παράταση για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν όσον αφορά την τετράδα, μετά και την αθώωση της Μάντσεστερ Σίτι στην έφεση που κατέθεσε για ευρωπαϊκή παρουσία.

Στο άλλο βραδινό παιχνίδι, Σαουθάμπτον και Μπράιτον έμειναν στο 1-1 και θα συνεχίσουν μαζί την παρουσία τους στην Πρέμιερ Λιγκ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.