Ο Ζιρού παίρνει φανέλα βασικού... και το απολαμβάνει

Ο Φρανκ Λάμπαρντ τον έπεισε να παραμείνει τον περασμένο Ιανουάριο, του υποσχέθηκε περισσότερες συμμετοχές και τώρα βλέπει τη δικαίωση από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ολιβιέ Ζιρού και τα γκολ που πετυχαίνει για τους «μπλε»! 



Ο Ζιρού παίρνει φανέλα βασικού... και το απολαμβάνει

Ο Γάλλος επιθετικός είχε τονίσει πως επιτεύχθηκε μια συμφωνία κυρίων πριν από μερικούς μήνες, όταν τότε έβλεπε ότι το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να βάλει τέλος στη θητεία του στην Τσέλσι. 

Έμεινε, ο Λάμπαρντ τήρησε τον λόγο του, ο Ζιρού πήρε περισσότερα παιχνίδια και περισσότερες φορές φανέλα βασικού και... το απολαμβάνει. 

Το βράδυ της Τρίτης ήταν εκείνος που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τη Νόριτς (1-0) και αυτό ήταν το 6ο του τέρμα στις πιο πρόσφατες 10 παρουσίες του σε ματς πρωταθλήματος, έχοντας ξεκινήσει στα 8 από αυτά. 

Μάλιστα, στις πρώτες του 46 συμμετοχές ως «μπλε» στην Πρέμιερ Λιγκ είχε σκοράρει μόλις 5 φορές, όντας σε 15 περιπτώσεις βασικός και τώρα έχει ξεπεράσει μέσα σε 10 παιχνίδια τον αριθμό αυτών των γκολ! 

Από τα έξι πιο πρόσφατα ματς για την Τσέλσι, δεν έχει σκοράρει μονάχα κόντρα στη Σίτι, φροντίζοντας να βρει δίχτυα απέναντι σε ΈΒερτον, Άστον Βίλα, Γουότφορντ, Κρίσταλ Πάλας και τώρα τη Νόριτς. 

Αξίζει να σημειωθεί πως απέναντι στα «καναρίνια» σκόραρε για τρίτη διαδοχική εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, κάτι που είχε να συμβεί από τον Ιανουάριο του 2017, όταν τότε βρισκόταν στην Άρσεναλ! 

Κώστας Ζάλιαρης