Πογκμπά: «Τα πάντα για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο»!

Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και δεν το κρύβει. Ειδικά τώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά, ο Πολ Πογκμπά θεωρεί ρεαλιστικό στόχο την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και του Κυπέλλου Αγγλίας.  



Πογκμπά: «Τα πάντα για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν... με κέφια από το lockdown και δείχνουν ότι πλέον έχουν βρει την αγωνιστική τους ταυτότητα. Με τον Μπρούνο Φερνάντες σε ρόλο δημιουργού- εκτελεστή, αλλά και τον Πογκμπά επιτέλους... στα καλά του, είναι λογικό οι φίλοι της ομάδας να αισιοδοξούν.

Όχι μόνο αυτοί, αλλά και ο ίδιος ο Γάλλος: «Η Γιουνάιτεντ έχει να κάνει μόνο με τρόπαια, όλοι το ξέρουν αυτό. Και υπάρχουν τρόπαια που ξέρουμε ότι μπορούμε και θέλουμε να κατακτήσουμε. Δεν θέλουμε να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία. Θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτά τα δύο τρόπαια.

Νιώθουμε πολύ καλά. H νοοτροπία μας έχει αλλάξει, βλέπουμε με πιο θετικό μάτι τα πράγματα πλέον. Σε αυτό βοήθησαν και τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε εστιάζοντας στη σημασία των επόμενων αγώνων:

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Αυτό σκεφτόμαστε μόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε τον εαυτό μας να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Εάν κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα ματς, δεν θα υπάρχει κάτι άλλο να μας ανησυχεί. Πρέπει να κερδίσουμε»!