Γιορίς και Σον παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όμως τα βρήκαν με μια αγκαλιά! (vids)

Ο Γιορίς ήταν έξαλλος με τον Σον στο ημίχρονο της νίκης (1-0) της Τότεναμ επί της Έβερτον, οι δυο τους λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, οι συμπαίκτες τους ήταν εκείνοι που τους χώρισαν και τους απομάκρυναν, όμως, ο Γάλλος και ο Νοτιοκορεάτης τα βρήκαν με μια μεγάλη αγκαλιά στο φινάλε του αγώνα. 



Γιορίς και Σον παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όμως τα βρήκαν με μια αγκαλιά! (vids)

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός των «σπιρουνιών» με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου στο Tottenham Hotspur Stadium το βράδυ της Δευτέρας, έτρεξε προς το μέρος του Σον και μάλιστα προσπάθησε να τον απωθήσει με άκομψο τρόπο, όντας τρομερά εκνευρισμένος. 

Οι δυο τους θα πιάνονταν στα χέρια αν δεν ήταν οι συμπαίκτες τους εκεί να σβήσουν τη φωτιά. 

Λίγο πριν το δεύτερο μέρος και κυρίως στο φινάλε της αναμέτρησης με την Τότεναμ να παίρνει τη νίκη με σκορ 1-0, ο Γιορίς πήγε κι αγκάλιασε τον Σον, λέγοντας για το περιστατικό μεταξύ τους: 

«Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αλλά υπάρχει τρομερός σεβασμός ανάμεσα σε όλα τα παιδιά στ' αποδυτήρια και όλοι είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε γι' αυτή την ομάδα. Το θέμα έχει λυθεί στ' αποδυτήρια, θα το κρατήσω εκεί και θα πω ότι συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. 

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου δεν κάναμε σωστό πρέσινγκ και δεχθήκαμε φάση για γκολ από τον αντίπαλο, αλλά όπως είπα συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο...». 

Από την πλευρά του, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε: 

«Το χρειαζόταν η ομάδα, έχω πει στους παίκτες μου να απαιτούν περισσότερα ο ένας από τον άλλον και να είναι αυστηροί μεταξύ τους. Ήταν υπέροχο αυτό που συνέβη. Αν ψάχνετε για ευθύνες, εγώ είμαι αυτός που την αναλαμβάνω» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης