«Γεμάτη» ισοπαλία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»…(vid)

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ στην αναμέτρηση του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



«Γεμάτη» ισοπαλία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»…(vid)

Με το σημερινό αποτέλεσμα οι «καρακάξες» έφτασαν τους 43 βαθμούς και βρίσκονται στη 12η θέση ενώ η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να κινείται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αφού επέχει την 16η θέση με συγκομιδή 31 βαθμών.

Το ματς

Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε η Γουέστ Χαμ να ανοίξει το σκορ. Ο Φορνάλς «ξεκλείδωσε» την άμυνα των γηπεδούχων με υπέροχη μπαλιά στον Μπόουεν και εκείνος σέντραρε στην περιοχή για να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης ο Αντόνιο. Ένα γκολ που δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς το σοβαρό λάθος του Λασέλς, ο οποίος δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον σκόρερ.

Η «απάντηση» της Νιούκαστλ υπήρξε άμεση, αφού στο 17ο λεπτό ο Αλιμρόν ισοφάρισε για τις «καρακάξες» έπειτα από υπέροχη αντεπίθεση που εκδηλώθηκε από τους Σεντ-Μάξιμιν και Κραφτ.

Στο δεύτερο μέρος τα «σφυριά» πήραν εκ νέου προβάδισμα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η κεφαλιά του Ράις σταμάτησε στο δοκάρι αλλά ο Σούτσεκ περίμενε το «ριμπάουντ» και «έγραψε» το 2-1 με ξερό σουτ στο 65ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο η ομάδα του Στιβ Μπρους επανέφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία, αφού οι Ζοέλιντον, Γκέιλ και Σέλβι έκρυψαν την μπάλα, με τον τελευταίο να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 84ο λεπτό λίγο έλειψε ο Γιαρμολένκο να κρίνει το ματς υπέρ της Γουέστ Χαμ με εξαιρετικό σουτ αλλά ο Ντουμπράφκα βρέθηκε σε ετοιμότητα και κατέγραψε μια εντυπωσιακή επέμβαση…

 

Οι συνθέσεις:

Νιούκαστλ (4-2-3-1): Ντουμπράφκα- Κραφτ, Λασέλς, Φερνάντεζ, Μανκίγιο- Χέιντεν (43’ Μπενταλέμπ), Σέλβι- Ζοέλιντον (81’ Κάρολ), Σεντ-Μάξιμιν (69’ Λαζάρο), Αλμιρόν- Γκέιλ (70’ Ρίτσι)

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι- Φρέντερικς, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ- Σούσεκ, Ράις- Μπόουεν, Λαντσίνι (57’ Νομπλ), Φορνάλς (75’ Γιαρμολένκο), Αντόνιο

Σκόρερς

Αντόνιο 4’, Αλμιρόν 17’, Σούτσεκ 65’, Σέλβι 67’

Διαιτητής

Κρεγκ Πόουσον

Γήπεδο

Σεντ Τζέιμς Παρκ

Γιάννης Τζιουμακλής