Λυτρωτικός, αλλά όχι ιδανικός ο βαθμός για τη Σέφιλντ (vid)

Πήγε να χάσει ένα ματς από το πουθενά, είδε την παράδοση της Μπέρνλι για τις αναμετρήσεις που προηγείται στο σκορ να επιβεβαιώνεται, όμως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφερε τουλάχιστον να πάρει έναν βαθμό με το τελικό 1-1 στο Turf Moor. Δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικός ο βαθμός για την προσπάθεια των «λεπίδων» για την Ευρώπη, στη δεκάδα και το +1 από την Τότεναμ οι clarets.  



Λυτρωτικός, αλλά όχι ιδανικός ο βαθμός για τη Σέφιλντ (vid)

Η Σέφιλντ προσπαθούσε και μοχθούσε και ανέβαζε συνεχώς τη μπάλα στα καρέ του Πόουπ, αντιλαμβανόταν και την αδυναμία των clarets στην αντιμετώπιση των κινδύνων στις στημένες φάσεις κι όμως από στημένη μπάλα η ομάδα του Ντάις άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα! Οι «λεπίδες» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, παραπονέθηκαν έντονα για χέρι του Πίετερς στο 13ο λεπτό, όμως είχαν δει λίγο νωρίτερα τον Βίντρα να μην προλαβαίνει να κάνει μια προβολή από θέση βολής... Ενώ το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει με ευκολία προς την πλευρά των φιλοξενούμενων στο Turf Moor, από γέμισμα του ΜακΝιλ στο 42' ο Ταρκόφσκι σκόραρε και έβαλε μπροστά τη Μπέρνλι με 1-0!

Ο Γουάιλντερ είχε δει το παιχνίδι να του στραβώνει πάρα πολύ, πέταξε στο ματς από νωρίς (54') τον Μπίλι Σαρπ για να βρει λύσεις με την εμπειρία του μπροστά από την αντίπαλη εστία και η Σέφιλντ συνέχισε να έχει τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το γκολ για τη Σέφιλντ ήρθε από τον Τζον Έγκαν στο 80ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Σαρπ, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε ν' αφήσει αβοήθητη την αγαπημένη του ομάδα κι έτσι οι «λεπίδες» πήραν τουλάχιστον κάτι λίγο από αυτό το ματς στο οποίο ήταν πολύ ανώτερη ομάδα από την αντίπαλό τους.

Παραμένει μόλις μια η ήττα της Μπέρνλι σε 34 παιχνίδια που έχει προηγηθεί στο σκορ, παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να χάνει έδαφος...

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Πόουπ, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, ΜακΝιλ, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Πίετερς (90' + 5' Γκούντμουντσον), Ροντρίγκες, Βίντρα (69' Γουντ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάσαμ (75' Ρόντουελ), Έγκαν, Ρόμπινσον (55' Ο' Κόνελ), Μπάλντοκ, Μπεργκ, Νόργουντ (54' Σαρπ), Όσμπορν, Στίβενς, ΜακΜπέρνι (71' Μουσέτ), ΜακΓκόλντρικ

Κώστας Ζάλιαρης