Άνετα οι Άρσεναλ-Νιούκαστλ, σημαντική νίκη για την Έβερτον

Νίκες συνοδευόμενες από «τεσσάρες» σημείωσαν οι Άρσεναλ (4-0) και Νιούκαστλ (4-1) απέναντι στις Νόριτς και Μπόρνμουθ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με σκορ 2-1 επικράτησε η Έβερτον της Λέστερ στο «Γκούντισον Παρκ».



Άνετα οι Άρσεναλ-Νιούκαστλ, σημαντική νίκη για την Έβερτον

Άρσεναλ-Νόριτς 4-0

Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση έφτασαν οι «κανονιέρηδες» στους τρεις βαθμούς της νίκης. Το σκορ άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ (33’) με το 50ο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κρουλ, ο οποίος αντί να απομακρύνει την μπάλα προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

Το 2-0 σημείωσε ο Τζάκα τέσσερα λεπτά αργότερα (38‘), το  3-0 «έγραψε» ξανά ο «Όμπα» αποδεχόμενος ένα ακόμη «δώρο» της άμυνας των φιλοξενούμενων (σ.σ. λάθος διώξιμο του Ντρίμιτς) και το τελικό 4-0 πέτυχε με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή ο Σέντρικ Σοάρες.

Έβερτον-Λέστερ 2-1

Με 2-0 προηγήθηκε η Έβερτον  της Λέστερ στο πρώτο ημίχρονο του «Γκούντισον Παρκ». Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Ριτσάρλισον στο 10ο λεπτό ενώ στο 16’ ο Σίγκουρτσον ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα. Το μόνο που κατάφεραν οι «αλεπούδες» ήταν να μειώσουν με τον Ιεανάτσο στο 51ο λεπτό της συνάντησης.

Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ 1-4

Γκέιλ (5’), Λόνγκσταφ (30’), Αλμιρόν (57’) και Λαζάρο (77’) πέτυχαν τα τέρματα της επιβλητικής νίκης που σημείωσε η Νιούκαστλ στο «Βαϊτάλιτι» απέναντι στην Μπόρνμουθ. Τα «κεράσια» μείωσα με τον Γκόσλινγκ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη αδυνατώντας να ορθοποδήσουν αγωνιστικά, αφού από τα 21 τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ έχουν συλλέξει μόλις 11 βαθμούς με απολογισμό 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Νόριτς

4-0

Έβερτον-Λέστερ

2-1

Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ

1-4

 

Γιάννης Τζιουμακλής