Όλα τα γκολ της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος (Video)

Απλόχερα όλα τα γκολ (70 στο σύνολο) της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ προσφέρει στους οπαδούς της η Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» προφανώς να συνεχίζουν τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος Αγγλίας στην ιστορία τους.



Όλα τα γκολ της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος (Video)

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε κανέναν αντίπαλο στην ιδιόμορφη εξαιτίας κορωνοϊού αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας με περίσσια άνεση την Πρέμιερ Λιγκ, την πρώτη στην ιστορία του κλαμπ από καταβολής του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στον κόσμο με την μορφή με την οποία το ξέρουμε σήμερα.

Για να φτάσει εκεί πολλές φορές φρόντισε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της τόσο στον Άλισον Μπέκερ όσο φυσικά και στον Βίρτζιλ φαν Ντάικ και τους... περιφερειακούς του, αλλά βεβαίως (χρειάστηκε) και να σκοράρει πολύ περισσότερες. Άλλες φορές με δυσκολία, άλλες φορές με γκολ βγαλμένα κατευθείαν από το μυαλό του «Κλόπο», άλλες με δόση τύχεις, και πάει λέγοντας. Μπάλα είναι...

Και ενώ οι περισσότεροι μπορεί να είναι ακόμη υπό την επήρεια αλκοόλ, η Λίβερπουλ παρουσιάζει και τα 70 τέρματα των ποδοσφαιριστών της στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ φυσικά απομένουν και ακόμη επτά ματς για πολλά περισσότερα.

Απολαύστε τα: