Σόου της Σίτι απέναντι στην Μπέρνλι και άνετη «πεντάρα» (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι με τους Φόντεν και Μαχρέζ να πετυχαίνουν από δυο γκολ στο ματς με τη Μπέρνλι, έφτασε πανεύκολα στο τελικό 5-0 απέναντι στους... ταλαιπωρημένους clarets που ήταν ανήμποροι ν' αντιδράσουν. Επιστροφή Σανέ μετά τον περασμένο Αύγουστο, προκάλεσε οργή το πανό που εμφανίστηκε στην έναρξη της αναμέτρησης με το αεροσκάφος...



Σόου της Σίτι απέναντι στην Μπέρνλι και άνετη «πεντάρα» (vids)

Πως θα νιώθατε αν παίζατε αντίπαλοι με μια ομάδα στην οποία ενώ το σκορ έχει φτάσει ήδη στο 4-0 επιλέγει να βγάλει τον Μαχρέζ και να περάσει στο ματς τον... Ντε Μπρόινε;

Αυτή την απόγνωση, λοιπόν, αισθάνθηκαν ο Σον Ντάις και οι ποδοσφαιριστές του στο Etihad στην αναμέτρηση με τους «πολίτες».

Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε φτάσει από το πρώτο μέρος στο 3-0 και το τελικό σκορ έφτασε μέχρι και το 5-0 σε μια εξαιρετική βραδιά για τον Φιλ Φόντεν.

Ο νεαρός επιθετικός ήταν εκείνος που με χαμηλό σουτ στο 22' άνοιξε το σκορ, προτού έρθει το... διπλό χτύπημα από τον Ριγιάντ Μαχρέζ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Αρχικά στο 42' ο Αλγερινός πέτυχε τρομερό γκολ με κούρσα από αριστερά, πάτημα στην περιοχή, προσποίηση στον Τσάρλι Τέιλορ και ωραίο σουτ, ενώ, στο 45' + 3' ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Αγουέρο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νταβίντ Σίλβα ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα στο 51ο λεπτό με τον Μπερνάρντο Σίλβα να έχει την ασίστ στον λογαριασμό του και στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι Φερναντίνιο και Μαχρέζ άφησαν τις θέσεις τους για τους Λαπόρτ και Ντε Μπρόινε.

Τόση ποιότητα στην 11άδα και τον πάγκο από τη Σίτι... Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από το δεύτερο προσωπικό γκολ του Φιλ Φόντεν στο 64' από χαμηλό γύρισμα του Νταβίντ Σίλβα και ασίστ του Ζέσους που πρόλαβε να ακουμπήσει τη μπάλα για να τη σπρώξει στον Άγγλο.

Πρώτη συμμετοχή από τον Αύγουστο του 2019 και το παιχνίδι του Community Shield για τον Λιρόι Σανέ που έχει ενημερώσει ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και πιθανότατα θα φύγει το καλοκαίρι. Αίσθηση, οργή και ντροπή προκάλεσε η προσπάθεια ρατσιστών να δώσουν απάντηση στη γενικότερη προσπάθεια για κοινωνική αλλαγή και καταπολέμηση του ρατσισμού, παρουσιάζοντας το πανό «White Lives Matter Burnley» με μικρό αεροσκάφος στην έναρξη του ματς. Καταδίκασαν την κίνηση αυτή οι clarets ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τους αντιπροσωπεύει...

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Οταμέντι, Φερναντίνιο (61' Λαπόρτ), Ζιντσένκο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Σίλβα, Μαχρέζ (61' Ντε Μπρόινε), Αγουέρο (45' + 4' Ζέσους), Φόντεν (79' Σανέ)

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Τέιλορ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Κορκ, ΜακΝιλ, Ροντρίγκες (60' Πίετερς), Βίντρα

Κώστας Ζάλιαρης