Έμεινε όρθια η Γουότφορντ, κρίμα για Λέστερ!

Κράτησαν το καλό για το τέλος. Στο 90’ η Λέστερ πήρε το προβάδισμα με τον Τσίλουελ, όμως τρία λεπτά αργότερα η Γουότφορντ έφερε το ματς στα ίσα με τον Ντόσον και εξασφάλισε τον πολύτιμο εντός έδρας βαθμό (1-1).  



Έμεινε όρθια η Γουότφορντ, κρίμα για Λέστερ!

Κρίμα για τη Λέστερ, αφού βάσει της εικόνας και των χαμένων ευκαιριών – με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ολμπράιτον στο 75’- άξιζε να φύγει με τη νίκη.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τη Γουότφορντ μόλις ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και τη Λέστερ σταθερά στην 3η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Το ματς:

Δεν ήταν από τα καλύτερα ημίχρονα των δύο ομάδων. Λίγο το… μούδιασμα από την αγωνιστική απραξία, λίγο οι άδειες εξέδρες, ε τον θες το χρόνο σου για να μπεις ξανά σε κλίμα αγώνα. Αν κάποια έπρεπε να πούμε ότι υπερείχε στην αρχή ήταν η Λέστερ. Είχε την κατοχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και αυτή – μια εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Βάρντι στο 16’ – δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει.

Η Γουότφορντ, από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά, άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και να πιέζει. Σε ένα αρκετά δραστήριο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντίνεϊ απώλεσε τη σημαντικότερη ευκαιρία (35’) μέχρι εκείνη την ώρα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το προηγούμενο. Η Γουότφορντ απείλησε αμέσως, όμως ο Σμάιχελ έσωσε τους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια του Καπού. Το ματς άνοιξε. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ψάχνουν το χρυσό γκολ, τη στιγμή που οι «αλεπούδες» επιχειρούσαν με τη σειρά τους να κάνουν τη ζημιά.

Λίγο έλειψε μάλιστα να τα καταφέρουν, όταν σε σέντρα του Μάντισον στο 62’ ο Σογιουντσού έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως δεν σημάδεψε σωστά. Αυτή ήταν και η φάση που τόνωσε το ηθικό των φιλοξενούμενων και τους έκανε πιο πιεστικούς. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 75’ ένα σουτ του Ολμπράιτον βρήκε στο δοκάρι της Γουότφορντ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μάντισον δοκίμασε και εκείνος τα πόδια του όμως νικήθηκε από τον Φόστερ. Ό,τι δεν κατάφεραν σε 90 λεπτά αγώνα, όμως, το πέτυχαν λίγο πριν το φινάλε οι παίκτες του Ρότζερς, που σκόραραν με τον Τσίλουελ!

Και πάνω που όλοι νόμιζαν ότι αυτό το γκολ θα έγραφε και το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η… απάντηση του Ντόσον, που χάρισε στη Γουότφορντ τον απρόσμενο βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Φόστερ, Φεμενία, Καμπασέλε (77’ Μαριάπα), Ντόσον, Μασίνα (88’ Χολέμπας), Καπού (77’ Τσαλόμπα), Χιουζ, Σαρ, Ντουκουρέ (77’ Κλέβερλι), Περέιρα (69’ Γουέλμπεκ), Ντίνει

Λέστερ: Σμάιχελ, Τζάστιν, Έβανς, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Ντιντί, Τίλεμανς (76’ Τσάντρι), Μάντισον, Ολμπράιτον (83’), Μπαρνς (65’ Γκρέι), Βάρντι