Οι φανέλες της Τότεναμ για τα θύματα της πανδημίας και το μήνυμα για την ισότητα (pics)

Σε μια τρομερή κίνηση προέβη η Τότεναμ που έφτιαξε και τοποθέτησε φανέλες στα καθίσματα, προς τιμήν των οπαδών της που ήταν θύματα της πανδημίας. Γονάτισαν οι ποδοσφαιριστές και ο διαιτητής πριν από την πρώτη σέντρα για να στείλουν το μήνυμα κατά του ρατσισμού, με υψωμένη και σφιγμένη τη γροθιά του ο Ράσφορντ. 



Οι φανέλες της Τότεναμ για τα θύματα της πανδημίας και το μήνυμα για την ισότητα (pics)

Τα «σπιρούνια» στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την τρίμηνη αναβολή της πανδημίας φιλοξένησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βόρειο Λονδίνο. 

Στο γήπεδο, τοποθετήθηκαν φανέλες με τα ονόματα οπαδών της ομάδας που ήταν θύματα της πανδημίας το προηγούμενο διάστημα. 

Επίσης, όπως έγινε και την Τετάρτη, έτσι και σήμερα άπαντες γονάτισαν πριν από την πρώτη σέντρα για να στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού. 

Φυσικά ξεχώρισε η εικόνα του Ράσφορντ με την υψωμένη γροθιά, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει καταφέρει να κάνει την Κυβέρνηση να συνεχίσει το πρόγραμμα παροχής δωρεάν γευμάτων στα παιδιά των σχολείων παρά την αρχική άρνηση του Μπόρις Τζόνσον...

 

 

Tottenham Hotspur and Manchester United players take a knee at kick-off to signal their support for the #BlackLivesMatter movement. ✊

Δημοσιεύτηκε από Sky Sports στις Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης