Βέρνερ: «Περήφανος για την Τσέλσι, κρατάω τη Λειψία στην καρδιά μου» (vid)

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της Τσέλσι με τη Λειψία για τη μεταγραφή του ο Τίμο Βέρνερ εξέφρασε την περηφάνια του για την εξέλιξη των πραγμάτων στην καριέρα του, ωστόσο, δεν έκρυψε και τον μικρό πόνο που αισθάνεται στην καρδιά του λόγω της σχέσης που είχε αναπτύξει με τη Λειψία. 



Βέρνερ: «Περήφανος για την Τσέλσι, κρατάω τη Λειψία στην καρδιά μου» (vid)

Ο 24χρονος επιθετικός αφήνει τους «ταύρους» όπου μεγαλούργησε και μετακομίζει στην Πρέμιερ Λιγκ όπου θα αγωνίζεται για τα επόμενα χρόνια με τη φανέλα των «μπλε» του Λονδίνου.

Η συμφωνία για τη μεταγραφή επισημοποιήθηκε έναντι 47,5 εκατομμυρίων λιρών και ο παίκτης απομένει να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει. 

«Είμαι περήφανος που θα παίζω πλέον στην Τσέλσι και κρατάω τη Λειψία στην καρδιά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες στην πρώην ομάδα μου. Θέλω να υποσχεθώ ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες στην Τσέλσι» είπε ο Τίμο Βέρνερ που έγραψε κι ένα συγκινητικό γράμμα προς τους οπαδούς της Λειψίας. 

«Ώρα να πούμε αντίο... Έπειτα από 4 πανέμορφα χρόνια, είναι ώρα να σας ενημερώσω ότι θα συνεχίσω στην Αγγλία. Θα κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου με πολύ ενθουσιασμό, αλλά και με βαριά καρδιά. Ακόμα θυμάμαι όταν ήρθα στη Λειψία το 2016 και ήμουν 20 ετών. Το πρώτο μου παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, το πρώτο μου εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ, το πρώτο μου γκολ σε ματς με το Αμβούργο.

Τώρα, 4 χρόνια αργότερα, μπορώ να κοιτάζω πίσω και να έχω τόσες πολλές εμπειρίες και αναμνήσεις, επιτυχίες και στιγμές που θα θυμάμαι πάντα.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Στους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου, τους υπεύθυνους της ομάδας, τους υπαλλήλους, τους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτή την υπέροχη πόλη και με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.

Την ίδια στιγμή ανυπομονώ για το νέο, γεμάτο ενδιαφέρον, κεφάλαιο της καριέρας μου στην Αγγλία που θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν. Και φυσικά, θέλω να τελειώσω με επιτυχία τη φετινή σεζόν με τη Λειψία.

Ο δικός σας, Τίμο». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης