Ήρωας Ράσφορντ: «Δεν μας νίκησαν ακόμα, 200.000 παιδιά δεν έφαγαν σήμερα»!

Ο Μάρκους Ράσφορντ συγκλονίζει, κερδίζει όλο και περισσότερους συμμάχους, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στέκεται στο πλευρό του και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών! Κόντρα στην άρνηση της Κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, καλεί τον κόσμο να ενωθεί γιατί... 200.000 παιδιά έμειναν δίχως φαγητό σήμερα!  



Ήρωας Ράσφορντ: «Δεν μας νίκησαν ακόμα, 200.000 παιδιά δεν έφαγαν σήμερα»!

Ο ¶γγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύεται τεράστιος άνθρωπος!

Έχει ξεκινήσει την εκστρατεία #maketheturn και παρά την κλειστή πόρτα της Κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον στην προσπάθεια να συνεχιστεί η παροχή δωρεάν φαγητού στα παιδιά και τα σχολεία της Αγγλίας καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσπαθεί για την αλλαγή που θα κάνει καλύτερο τον κόσμο!

«Καθώς γυρνούσα μικρός στο σπίτι με το λεωφορείο κι έβλεπα από το τζάμι άστεγους σε κάθε γωνιά, έδωσα όρκο στον εαυτό μου πως αν καταφέρω να βρεθώ σε μια θέση που θα μπορώ να επηρεάσω τον κόσμο, θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω» είπε ο Μάρκους Ράσφορντ στους Times και κάλεσε τον κόσμο σε ενότητα λέγοντας: «Δεν έχουμε νικηθεί ακόμα, σκεφτείτε ότι πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί μαζί γιατί 200.000 παιδιά σήμερα δεν είχαν φαγητό...».

Κώστας Ζάλιαρης