Τέρι: «Ο Ρούνεϊ πετάει και πάλι»

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις αρχές της φετινής σεζόν σχολίασε ο Τζον Τέρι. Ο Άγγλος αμυντικός αναφέρθηκε στη συμβολή του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πορεία των «τριών λιονταριών» στα προκριματικά του Euro 2012, αλλά και την επιρροή που έχει στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες.



Τέρι: «Ο Ρούνεϊ πετάει και πάλι»

«Ο Γουέιν πετάει και πάλι, ήταν εξαιρετικός όλη την εβδομάδα και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει » είπε στην “Observer” ο αρχηγός της Τσέλσι, για να συμπληρώσει:«Όλοι μιλάνε για τους νεαρότερους και τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλά ο Γουέιν δεν συμπεριλαμβάνεται σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Έχει ακόμα πολλά πράγματα να κάνει στα επόμενα δέκα χρόνια, είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Έχει αποδείξει πως βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα από τα παιχνίδια του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απλά συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο στην Αγγλία. Είναι εξαιρετικός στη παρέα και εκτός γηπέδου. Γενικά δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο από τη νίκη ακόμα και στις προπονήσεις και μεταδίδει τον ενθουσιασμό του στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές».