Δυο θετικά κρούσματα στην Πρέμιερ, το ένα στη Νόριτς...

Για 8η φορά άπαντες στην Πρέμιερ Λιγκ υποβλήθηκαν σε εξέταση για κορονοϊό, με τα 1.200 τεστ ν' αναδεικνύουν δυο θετικά κρούσματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα, λίγες μέρες πριν την επανέναρξη. Στη Νόριτς το ένα κρούσμα, όπως γνωστοποίησαν άμεσα τα «καναρίνια» δίχως να κατονομάσουν...



Δυο θετικά κρούσματα στην Πρέμιερ, το ένα στη Νόριτς...

Το κορυφαίο πρωτάθλημα ετοιμάζεται να ξαναμπεί στις ράγες για να καταφέρει να ολοκληρωθεί στο γήπεδο μέχρι και τα τέλη του Ιούλη, σε αυτή την πολύ περίεργη, ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν, καθώς αναβλήθηκε για τρεις μήνες λόγω πανδημίας που κλόνισε την ανθρωπότητα. 

Από τα 1.200 τεστ της 8ης παρτίδας από την οποία πέρασαν άπαντες στους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, προέκυψαν δυο θετικά κρούσματα, το ένα εκ των οποίων είναι σε ποδοσφαιριστή της Νόριτς, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος αμέσως μετά την είδηση των κρουσμάτων. 

Ο παίκτης θ' απομονωθεί για μια εβδομάδα και θα ξανακάνει το τεστ, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο ματς της ομάδας του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Η Πρέμιερ επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης, 17 του μηνός, με τα εξ αναβολής παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ και Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προτού η δράση πατήσει γκάζι από το βράδυ της Παρασκευής, 19 Ιουνίου...

Κώστας Ζάλιαρης