Σο: «Ο Ράσφορντ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα»!

Τον ζει καθημερινά και... ξέρει τι να περιμένει! Ο Λουκ Σο θεωρεί πως εάν ο Μάρκους Ράσφορντ συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο και τα επόμενα χρόνια, θα είναι από τους βασικούς υποψήφιους για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας».  



Σο: «Ο Ράσφορντ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα»!

Με 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει... τα πάντα τη φετινή σεζόν, κάτι που σύμφωνα με τον Λουκ Σο εκφράζει και την εξαιρετική του ποιότητα.

Μάλιστα, ο μπακ των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύει ότι μελλοντικά ο συμπαίκτης του θα μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο!

«Έχει βελτιωθεί δραματικά απ’ όταν έκανε το ντεμπούτο του, τόσο σαν παίκτης αλλά και σαν προσωπικότητα. Έχει ωριμάσει και έχει γίνει άντρας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έδειξε το πόσο επαγγελματίας είναι.

Είναι προσγειωμένος και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ανατροφή του. Είναι πρότυπο για τους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ. Ξέρει πως μπορεί να γίνει ένας εκ των κορυφαίων και δουλεύει για να το πετύχει. Αν συνεχίσει έτσι, μια μέρα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Φέτος ήταν ασταμάτητος κατά περιόδους. Η αυτοπεποίθηση του ήταν σε καλό επίπεδο τη φετινή σεζόν».