Ο Ντεφό ψάχνει απεγνωσμένα ένα πρωτάθλημα με την Ρέιντζερς

Στην ενεργό δράση μέχρι να πάρει πρωτάθλημα η Ρείντζερς είναι αποφασισμένος να παραμείνει ο Ζερμέιν Ντεφό, ο οποίος δήλωσε πως ψάχνει απεγνωσμένα έναν τίτλο παρά τα 38 του χρόνια.



Ο Ντεφό ψάχνει απεγνωσμένα ένα πρωτάθλημα με την Ρέιντζερς

Ο Άγγλος πρώην διεθνής συνεχίζει στην Σκωτία υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ και ευελπιστεί πως θα είναι στην ομάδα η οποία θα εκθρονίσει την Σέλτικ μετά από μία ολόκληρη δεκαετία.

Κάποια από τα σημαντικότερα κομμάτια της συνέντευξής του:

«Θέλω το πρωτάθλημα απεγνωσμένα. Αυτός είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο λόγος για τον οποίο συνεχίζω να αγωνίζομαι, για να είμαι ειλικρινής. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο το να είσαι στην κορυφή στο τέλος μιας δύσκολης σεζόν. Το να στεφθούμε πρωταθλητές θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Υπάρχουν άτομα στα αποδυτήρια που το έχουν καταφέρει με τον σύλλογο, ο Γκρίκζι ας πούμε (σ.σ. ο Άλαν ΜακΓκρέγκορ) το έχει πετύχει και όταν μιλάς με παίκτες σαν κι αυτόν ή με το επιτελείο, όπως τον Τζίμι (Μπελ) που είναι ο άνθρωπος για τις φανέλες, θες να ζήσεις κι εσύ αυτές τις μοναδικές στιγμές. Θες να το βιώσεις. Όταν βγαίνεις από το τούνελ στο Άιμπροξ και κοιτάς δεξιά κι αριστερά και βλέπεις τα ονόματα των θρύλων που έχουν παίξει εδώ και όλα όσα έχουν κατακτήσει με τον σύλλογο, ονόματα όπως του Γκάζα. Θα ήταν πολύ ιδιαίτερο όταν τελειώσεις να δεις και το δικό σου όνομα σε αυτόν τον τοίχο.

Ήξερα πολύ πριν υπογράψω την σημασία του να κατακτήσουμε τρόπαια για την Ρέιντζερς. Δεν σκεφτόμουν την Σέλτικ και τις άλλες ομάδες. Προφανώς και θέλουμε να σταματήσουμε το σερί της Σέλτικ με τα συνεχόμενα πρωταθλήματα, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω ότι το σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε εαυτόν, να χρησιμοποιήσουμε το preseason, να βελτιωθούμε σε τομείς που είχαμε προβλήματα. Θεωρώ ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, λειτουργώντας πάντα ως ομάδα, ως σύνολο. Είναι σημαντικό να μην κάνεις τα ίδια λάθη ξανά».