«Θα σκεφτεί και την αποχώρηση ο Ντε Μπρόινε…»

Πολύ πιθανό θεωρεί ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ το ενδεχόμενο να δούμε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη, εφόσον η ποινή αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ που έχει επιβληθεί στη Μάντσεστερ Σίτι συνεχίσει να ισχύει…  



«Θα σκεφτεί και την αποχώρηση ο Ντε Μπρόινε…»

Οι «πολίτες» δέχτηκαν… καμπάνα δύο σεζόν απουσίας από τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, κάτι που σύμφωνα με τον προπονητή της εθνικής Βελγίου ενδεχομένως να επηρεάσει και το μέλλον του Ντε Μπρόινε στην ομάδα.

«Ο Κέβιν είναι νικητής. Νομίζω ότι θα υπολογίσει τα πάντα για να πάρει τις αποφάσεις του. Θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά εάν η τιμωρία στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίσει ή εάν ο προπονητής – με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις- μείνει τελικά στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ντε Μπρόινε και συνέχισε:

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής διανύει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια και τα… προσφέρει στη Σίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις σκέφτεσαι: «τι θα γίνει στα επόμενα τέσσερα, πέντε χρόνια;». Κανείς δεν μπορεί να τον συμβουλεύσει τι θα κάνει, αυτός ξέρει καλύτερα.

Το χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να πει στο τέλος της καριέρας του: «μήπως τότε έπρεπε να πάρω μεταγραφή ή έπρεπε να μείνω;». Ο Κέβιν είναι πολύ ώριμο παιδί και θα τα λάβει όλα υπ’ όψη».