Λάμπαρντ και Τσεχ έπεισαν τον Βέρνερ!

Ο κόουτς της Τσέλσι και επικεφαλής ανάπτυξης και ποδοσφαιρικής στρατηγικής των «μπλε» είχαν ταξιδέψει στη Γερμανία λίγο πριν την έξαρση του κορονοϊού και φέρονται να είχαν πείσει από τότε τον Τίμο Βέρνερ ν' αφήσει τη Λειψία το καλοκαίρι και να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι!  



Λάμπαρντ και Τσεχ έπεισαν τον Βέρνερ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνει στη δημοσιότητα η Telegraph, μόνο τυχαία δεν είναι η κίνηση της Τσέλσι για τον φορ των «ταύρων» και μάλλον δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα απ' όλο το «παιχνίδι» που συνέβαινε όλο τον προηγούμενο καιρό με τον παίκτη και τη Λίβερπουλ.

Οι Λάμπαρντ και Τσεχ είχαν ταξιδέψει στη Γερμανία λίγο πριν την έξαρση του κορονοϊού και το lockdown, μίλησαν με τον Βέρνερ, τον έκαναν να αισθανθεί άνετα και όμορφα με την ιδέα να παίξει στην Τσέλσι και τώρα οι «μπλε» πληρώνουν τη ρήτρα του και τον κάνουν δικό τους έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών!

Όπως το είχαν καταφέρει και με τον Χακίμ Ζίγιεχ, έτσι το δίδυμο των παλαίμαχων παικτών των «μπλε» και νυν συνεργάτες στο αγωνιστικό τμήμα, δούλεψαν σωστά και για την υπόθεση του Βέρνερ.

Κώστας Ζάλιαρης