Ζιρού: «Έμεινα γιατί ο Λάμπαρντ κράτησε το λόγο του»

Ο Ολιβιέ Ζιρού παρέμεινε στην Τσέλσι διότι ο Φρανκ Λάμπαρντ του έδειξε ότι κρατάει τον λόγο που δίνει και οι δυο άνδρες έπειτα από κουβέντα που είχαν, έδειξαν ο ένας στον άλλον σεβασμό και εκτίμηση για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Advertisement
Ζιρού: «Έμεινα γιατί ο Λάμπαρντ κράτησε το λόγο του»

Ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στους «μπλε» του Λονδίνου έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2021, παρά το γεγονός πως γι' ακόμα μια φορά εμφανιζόταν ως... φευγάτος από το λονδρέζικο κλαμπ. 

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ολιβιέ Ζιρού δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τα θέματα που συζήτησε με τον Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά έδειξε πως αυτό που τον κέρδισε ήταν η τιμιότητα και ο σεβασμός που του έδειξε ο κόουτς της ομάδας. 

«Θα έφευγα τον Ιανουάριο γιατί ήθελα να παίζω σε περισσότερα ματς για να καταφέρω να μπω στην αποστολή της ομάδας για το Euro που θα γινόταν φέτος το καλοκαίρι. Το είπα στον κόουτς, όμως μάλλον ο Θεός ήθελε να με κρατήσει στην Τσέλσι.

Ο Λάμπαρντ μου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να με αφήσει να φύγω γιατί δεν είχε αντικαταστάτη και στην κουβέντα που κάναμε μεταξύ μας πέραν όσων είπαμε, μου υποσχέθηκε ότι θα με υπολογίζει περισσότερο.

Κράτησε το λόγο του και πλέον εγώ ήμουν αυτός που έπρεπε να του δείξω ότι ήμουν έτοιμος ανά πάσα στιγμή όταν θα μου ζητούσε να βοηθήσω την ομάδα» είπε ο Γάλλος φορ.

Κώστας Ζάλιαρης