Τσάμπιονς Λιγκ: Σκέψεις για μονούς αγώνες στα προημιτελικά και F4 στην Κωνσταντινούπολη!

Ο χρόνος πιέζει και η UEFA αναζητά την ιδανική λύση για ολοκληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Μία από τις σκέψεις της, λοιπόν, είναι η προημιτελική φάση να κριθεί από μονούς αγώνες και τα ημιτελικά και ο τελικός της διοργάνωσης να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη!  



Τσάμπιονς Λιγκ: Σκέψεις για μονούς αγώνες στα προημιτελικά και F4 στην Κωνσταντινούπολη!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική «AS», το αρμόδιο όργανο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και η ένωση συλλόγων (ECA) με τις ευρωπαϊκές λίγκες έχουν αυτό το πλάνο στο μυαλό τους.

Να γίνουν μονοί, αντί για διπλοί, οι αγώνες των προημιτελικών και ημιτελικός με τελικό στην Πόλη! Το πλάνο αυτό συζητείται και θα κατατεθεί, όπως όλα δείχνουν, για έγκριση από την εκτελεστική επιτροπή- η οποία θα γίνει στις 17/06.

Πάντως, η φάση των «16» θα ολοκληρωθεί κανονικά, με τη διεξαγωγή των ρεβάνς στις 8 Αυγούστου. Οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Αταλάντα και Λειψία είναι ήδη στους «8», ενώ τα άλλα εισιτήρια θα προκύψουν από τους επαναληπτικούς: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (2-1 υπέρ των Πολιτών στο πρώτο παιχνίδι της Μαδρίτης), Μπαρτσελόνα – Νάπολι (1-1 το πρώτο ματς στην Ιταλία), Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι (3-0 υπέρ των Βαυαρών μέσα στο Λονδίνο) και Γιουβέντους – Λυών (1-0 οι Γάλλοι στο πρώτο παιχνίδι).