Σονγκ: «Πήγα στη Μπαρτσελόνα να γίνω εκατομμυριούχος»!

Τρομερή παραδοχή από τον Άλεξ Σονγκ που αποκάλυψε ότι δεν τον ένοιαξε καθόλου όταν του είπαν ότι στη Μπαρτσελόνα δεν θα παίζει πολύ και δεν θα έχει σημαντικό ρόλο. «Ήξερα ότι θα γινόμουν εκατομμυριούχος και πραγματικά δεν μου καιγόταν καρφί για τα ματς» είπε! 



Σονγκ: «Πήγα στη Μπαρτσελόνα να γίνω εκατομμυριούχος»!

Ο Καμερουνέζος χαφ βρέθηκε για μόλις μια σεζόν στους «μπλαουγκράνα» το 2012 έπειτα από 200 συμμετοχές που είχε καταγράψει με την Άρσεναλ και στην Βαρκελώνη βρήκε την ευκαιρία να υπογράψει ένα συμβόλαιο που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε. 

«Στην Άρσεναλ δεν μπορούσα να κάνω οικονομίες, όμως στη Μπαρτσελόνα μου πρόσφεραν ένα συμβόλαιο που σκέφτηκα αμέσως ότι θα ήταν αρκετό για να ζήσουν άνετα τα παιδιά μου και η γυναίκα μου. 

Μόλις είδα το οικονομικό σκέλος δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θυμάμαι συνάντησα τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τότε, μου είπε ότι δεν θα έπαιζα σε πολλά ματς αλλά πραγματικά δεν μου καιγόταν καρφί. Ήξερα ότι θα ήμουν εκατομμυριούχος με αυτό το συμβόλαιο» είπε στον Πασκάλι Σιάκαμ των Ράπτορς σε κουβέντα που είχαν στο Instagram. 

Κώστας Ζάλιαρης