Τσάντγουϊκ: «Τα σχόλια του BBC για την εμφάνισή μου… διέλυσαν την αυτοπεποίθησή μου»!

Το να είσαι στην επικαιρότητα δεν είναι πάντα θετικό. Ιδίως όταν ο κόσμος δεν ασχολείται με τις επιδόσεις σου στο γήπεδο, αλλά με την… εμφάνισή σου! Ο Λουκ Τσάντγουϊκ αποκάλυψε πως τα πικρόχολα σχόλια του BBC διέλυσαν την αυτοπεποίθησή του και επηρέασαν τις προσπάθειες του να καθιερωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Τσάντγουϊκ: «Τα σχόλια του BBC για την εμφάνισή μου… διέλυσαν την αυτοπεποίθησή μου»!

Νεαρός ποδοσφαιριστής ακόμα, ο Τσάντγουϊκ προσπαθούσε να… εισχωρήσει στα πλάνα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε μια ομάδα θρύλων! Πήρε ορισμένες ευκαιρίες, όμως τα πάντα γκρεμίστηκαν όταν ο ίδιος έγινε αντικείμενο χλευασμού από την σατιρική εκπομπή, They think it’s all over, του BBC.

«Όταν άρχισαν να ασχολούνται με την εμφάνισή μου, τράβηξαν την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είχε στείλει μήνυμα: «Καλή η εμφάνισή σου σήμερα στην εκπομπή». Σοκαρίστηκα… Είδα την εκπομπή και την επόμενη εβδομάδα και οι παρουσιαστείς γελούσαν ξανά με αστεία για την εμφάνισή μου. Για τους άλλους ήταν προφανώς αστείο, όχι όμως για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάντγουϊκ και συνέχισε:

«Μετά από αυτά, τρόμαζα τι θα ακούσω κάθε Παρασκευή. Δεν ήμουν άτομο με φουλ αυτοπεποίθηση, όμως αυτό το έκανε χειρότερο. Το έβλεπα και ευχόμουν να σταματήσουν, αλλά δεν το έκαναν. Το συνέχιζαν ξανά και ξανά. Ρωτούσα τον εαυτό μου, μήπως να τους έλεγα να σταματήσουν; Ως 19χρονος όμως ήταν αδύνατον να μιλήσεις με κάποιον στο BBC. Έπρεπε να τους είχα μιλήσει».

Μέλος της συγκεκριμένης εκπομπής ήταν και ο Γκάρι Λίνεκερ, τον οποίο ο Τσάντγουϊκ θαύμαζε απεριόριστα: «Θυμάμαι ότι έβλεπα την Αγγλία στο Μουντιάλ και ο Λίνεκερ ήταν ένας από τους ήρωες αυτής της ομάδας. Έτσι το να ακούω αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμένα, ακόμα και για τα πιο χαζά όπως το πως είναι η εμφάνιση μου, με στεναχωρούσε. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου ως παιδί».