Επιστρατεύουν και την Αστυνομία οι ομάδες που δεν θέλουν ουδέτερες έδρες!

Την Αστυνομία επιστρατεύουν κάποιες από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που δεν θέλουν την συνέχιση της σεζόν σε ουδέτερες έδρες, έχοντας συζητήσεις με τα τοπικά τμήματα για να πάρουν το ΟΚ ώστε τα ματς να παιχτούν στις φυσικές.



Επιστρατεύουν και την Αστυνομία οι ομάδες που δεν θέλουν ουδέτερες έδρες!

Τα πάντα για να μην χρειαστεί να αποχωριστούν τα γήπεδά τους εφόσον ξανά ξεκινήσει η σεζόν, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου, κάνουν κάποιες από τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, προσπαθώντας να βρουν την φόρμουλα που θα απορρίψει την ιδέα των 8-10 δανεικών γηπέδων για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, κάποιοι σύλλογοι είναι σε διάλογο με τις Αρχές για να εξασφαλιστούν οι σχετικές άδειες και κυρίως να μην γεμίσουν τα γήπεδα από κόσμο όταν θα γίνει η αγωνιστική επιστροφή. Μάλιστα λέγεται πως το ένα από τα μέτρα που εξετάζονται είναι μακροχρόνιοι αποκλεισμοί για όσους δημιουργήσουν συνωστισμό στις φυσικές έδρες!

Όπλο των συλλόγων εν τοιαύτη περιπτώσει είναι η ενότητα, μιας και στο meeting της Δευτέρας ήταν ομόφωνη (20/20) η επιθυμία να αποφευχθούν τα ουδέτερα γήπεδα εφόσον είναι δυνατό, μια ομοφωνία που δεν βλέπαμε να υπάρχει τις προηγούμενες ημέρες, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τις ομάδες μέχρι και την 14η θέση να... σφάζονται με τις από κάτω, που (λέγεται πως) θα προτιμούσαν να διακοπεί εδώ η σεζόν για να μην υπάρξουν υποβιβασμοί.