Για αυτό ο σερ Άλεξ έδωσε τον Μπέκαμ!

Ήταν δύο σταρ… και έπρεπε να μείνει ένας! Οι εντάσεις μεταξύ Ντέιβιντ Μπέκαμ και σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν ο λόγος που ώθησε τον θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Άγγλο σταρ!  



Για αυτό ο σερ Άλεξ έδωσε τον Μπέκαμ!

Το περιβόητο περιστατικό με το… παπούτσι ήταν ένα από τα πολλά! Ο Ράιαν Γκιγκς έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και αποκάλυψε πως οι δύο άντρες τρώγονταν συνεχώς… σαν τα κοκόρια. Μία, δύο, τρεις, ο Σκωτσέζος τεχνικός αποφάσισε να παραχωρήσει τον άλλοτε αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.

«Νομίζω ότι ο σερ Άλεξ άφηνε κάποιους από τους μεγάλους παίκτες να φύγουν κυρίως για ποδοσφαιρικούς λόγους. Ή ήθελε να πάρει κάποιον άλλο στη θέση του ή ο συγκεκριμένος παίκτης που ήθελε να δώσει – θεωρούσε εκείνος ότι είχε χάσει την σπιρτάδα του», τόνισε αρχικά ο Γκιγκς και συνέχισε αναφερόμενος στην αποχώρηση του Μπέκαμ από τους «κόκκινους διαβόλους»:

«Με τον Μπέκαμ ήταν αλλιώς. Διαφωνούσαν μεταξύ τους κάθε εβδομάδα, συνέχεια. Ήταν ο καιρός να χωριστούν οι δρόμοι τους και έτσι έπρεπε να φύγει ένας από τους δύο».