Νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ Πρέμιερ Λιγκ – Κυβέρνησης για τη συνέχεια της σεζόν!

Οι συζητήσεις είναι συνεχείς! Η Πρέμιερ Λιγκ μαζί με την κυβέρνηση της Αγγλίας έχουν προγραμματίσει νέα τηλεδιάσκεψη για την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες το πλάνο για την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα!  



Νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ Πρέμιερ Λιγκ – Κυβέρνησης για τη συνέχεια της σεζόν!

Η συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου είναι αυτό που επιθυμούν και οι δύο πλευρές, αρκεί φυσικά τα πάντα να γίνουν με την απαιτούμενη προσοχή και προστασία των μελών των συλλόγων.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν οι 20 ομάδες της κατηγορίας θα προχωρήσουν σε νέα video conference με στελέχη της κυβέρνησης, με σκοπό να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των προτάσεων του Project Restart για το ομαλό comeback στους αγωνιστικούς χώρους.

Πάνω σε αυτό το θέμα τοποθετήθηκε σήμερα και ο Όλιβερ Ντόουντεν, γραμματέας ψηφιακού πολιτισμού, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και αθλητισμού: «Η κυβέρνηση θέλει να επιστρέψει η δράση στο ποδόσφαιρο, διότι αυτό θα είναι καλό για το έθνος. Πρώτα από όλα όμως έρχεται η δημόσια ασφάλεια.

Προς το παρόν το ποδόσφαιρο δεν έχει πάρει το πράσινο φως. Συναντήθηκα πριν δύο εβδομάδες με την Πρέμιερ Λιγκ και κάναμε δύο συζητήσεις. Η πρώτη αφορούσε τον τρόπο που θα μπορούσαν οι ομάδες να γυρίσουν στα γήπεδα με ασφάλεια. Ίσως να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και αυτό δεν αφορά μόνο την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το ποδόσφαιρο γενικά και τα άλλα αθλήματα. Προτεραιότητα για όλους είναι η δημόσια υγεία και ασφάλεια. Εάν καταστρώσουμε ένα σχέδιο που να τα παρέχει αυτά, τότε η δράση θα επιστρέψει».