Ο Μίλνερ διάλεξε ανάμεσα σε Κομπανί – Φαν Ντάικ! Σειρά σου… (poll)

Έχει αγωνιστεί και με τους δύο, επομένως είναι ο μοναδικός που μπορεί να έχει τόσο ολοκληρωμένη άποψη. Ο Τζέιμς Μίλνερ κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «Φαν Ντάικ ή Κομπανί» και από τα λεγόμενά του μάλλον καταλάβαμε… τον νικητή! Εσύ τι πιστεύεις; Ψήφισε στο poll του england365.gr αυτόν που προτιμάς!  



Ο Μίλνερ διάλεξε ανάμεσα σε Κομπανί – Φαν Ντάικ! Σειρά σου… (poll)

Ο έμπειρος άσος της Λίβερπουλ μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους δύο σέντερ μπακ. Εντάξει… τα περισσότερα αφορούσαν τον εμβληματικό αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι, με τον οποίο κατέκτησε δύο Πρέμιερ Λιγκ.

«Απίστευτος παίκτης ο Κομπανί. Παρόλο που πέρασε από τραυματισμούς, τον έβλεπες να παίζει με όλη του τη δύναμη. Απίστευτος. Έβαζε το κεφάλι του στη φωτιά. Ένας τρομερός ηγέτης, σπουδαίος αρχηγός με πολλές ικανότητες. Ένας από τους κορυφαίους που έχει παίξει ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Φαν Ντάικ είναι ίσως λίγο διαφορετικός. Σαν Rolls Royce, τρέχει πολύ και φαίνεται να μην κάνει πολλά τάκλιν. Παίρνει σωστές τοποθετήσεις κι διώχνει την μπάλα. Ίσως να είναι καλύτερος του Κομπανί στις διαγώνιες μεταβιβάσεις, αν και εκείνος το έκανε επίσης. Ο Κομπανί ωστόσο είχε και εξαιρετικό σουτ», ήταν η απάντηση του Μίλνερ.

Άλλο στυλ ο Βέλγος, άλλο ο Ολλανδός σύμφωνα με τον άσο της Λίβερπουλ. Εσύ ποιον από τους  δύο προτιμάς; Ψήφισε στο poll του England365.gr και ανέδειξε τον αγαπημένο σου!