Πρέμιερ Λιγκ: «Επιστροφή στην δράση όταν είναι ασφαλές»

Την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση έχουν για πρωταρχικό τους μέλημα οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, που ωστόσο θα συζητήσουν εκ νέου για το πότε θα ξανά πατήσουν χορτάρι οι ποδοσφαιριστές.



Πρέμιερ Λιγκ: «Επιστροφή στην δράση όταν είναι ασφαλές»

Οι σύλλογοι του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου είχαν συνάντηση την Παρασκευή, στην οποία ειπώθηκαν κάποια πράγματα αλλά χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση, ή να δοθεί στην δημοσιότητα μια σχετική ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην συνεδρίαση οι σύλλογοι συζήτησαν πιθανά βήματα με στόχο την επιστροφή της σεζόν όταν αυτό είναι ασφαλές και κατάλληλο να γίνει. Φυσικά η σκέψη όλων βρίσκεται με αυτούς που είναι αντιμέτωποι με τον κορωνοϊό. Πρώτο μέλημα της Πρέμιερ λιγκ είναι η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, των προπονητών, των επιτελείων, των οπαδών και της ευρύτερης κοινώτητας.

Η λίγκα και οι σύλλογοι κοιτάνε μπροστά και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης, με τις συμβουλές ειδικών και αφότου έρθουν σε συζητήσεις με παίκτες και προπονητές. Καλωσορίσαμε την δημιουργία ιατρικής μονάδας για την επιστροφή των αθλημάτων, η οποία είχε την πρώτη της συνεδρίαση σήμερα το πρωί.

Δεν πάρθηκαν αποφάσεις. Οι ενώσεις, οι παίκτες και οι προπονητές είναι το κλειδί στην υπόθεση και έτσι θα υπάρξουν περισσότερες συνεδριάσεις. Οι σύλλογοι επιβεβαίωσαν και πάλι τον στόχο τους στο να βγει η σεζόν για να διατηρηθεί το κύρος της διοργάνωσης και καλωσόρισαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης».