Κόντρα παικτών – διοίκησης στη Ντέρμι για τους μισθούς!

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να εκπροσωπεί και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι ποδοσφαιριστές της Ντέρμπι Κάουντι έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διοίκηση του κλαμπ πως δεν θα δεχθούν μείωση 50% και το περισσότερο για το οποίο θα κάνουν υποχώρηση είναι το 25%!  



Κόντρα παικτών – διοίκησης στη Ντέρμι για τους μισθούς!

Το θέμα του οικονομικού αντίκτυπο της πανδημίας φαίνεται ότι δεν είναι τόσο ομαλό σε όλες τις αγγλικές ομάδες και διαφέρει ανάλογα με την οικονομική κατάσταση συλλόγων ανάλογα και με την κατηγορία στην οποία βρίσκονται.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εδώ και αρκετές μέρες έχει αναφέρει μέσω της στήλης που διατηρεί σε βρετανική εφημερίδα πως δεν παίρνουν όλοι τους μισθούς των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ και πως υπάρχει παίκτης στη Ντέρμπι που μένει ακόμα σε εστίες με τη μητέρα του.

Η διοίκηση των «κριαριών» φαίνεται πως εξόργισε τους ποδοσφαιριστές όταν πρότεινε μείωση της τάξως του 50% στους μισθούς τους και ο Ρούνεϊ, όντας αρκετά πιο έμπειρος απ' όλους τους υπόλοιπους και έχοντας τη δύναμη της κατάθεσης της άποψής του, είπε το «όχι».

Εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες του, απάντησε πως θα δεχθούν κι εκεί με μεγάλη υποχώρηση, μείωση 25% και πέρα από αυτό δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω!

Κώστας Ζάλιαρης