Στις 7-8 Αυγούστου οι επαναληπτικοί Σίτι-Ρεάλ και Μπάγερν-Τσέλσι

Τις ημερομηνίες πάνω στις οποίες προγραμματίζει η UEFA να διεξαχθούν οι αναβληθέντες αγώνες του Champions League αποκαλύπτει με σημερινό άρθρο η «Corriere dello Sport».



Στις 7-8 Αυγούστου οι επαναληπτικοί Σίτι-Ρεάλ και Μπάγερν-Τσέλσι

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόχειρο ημερολόγιο, το οποίο δείχνει ωστόσο τις προθέσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για διεξαγωγή του τελικού στις 29/8.

Υπενθυμίζεται πως πριν τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βρισκόταν στη φάση των «16», με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Λειψία, Παρί Σεν Ζερμέν και Αταλάντα να έχουν ήδη κλείσει θέση για τα προημιτελικά αποκλείοντας τις Λίβερπουλ, Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Βαλένθια αντίστοιχα.

Συνεπώς απομένουν οι ρεβάνς σε τέσσερα ακόμη ζευγάρια, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται και οι μάχες που έπονται για τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.  

Οι «πολίτες» είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με σκορ 2-1 ενώ οι «μπλε» είχαν γνωρίσει βαριά εντός έδρας ήττα από τους Βαυαρούς με σκορ 3-0.

Οι επαναληπτικοί πρόκειται λοιπόν με βάση το συγκεκριμένο πλάνο να διεξαχθούν στις 7 και 8 Αυγούστου, μαζί φυσικά με τις αναμετρήσεις των υπόλοιπων ζευγαριών (σ.σ. Γιουβέντους-Λυών και Μπαρτσελόνα-Νάπολι).

Αναλυτικά το πρόγραμμα με βάση τα σημερινά δεδομένα:

August 7, 2020

Juventus – Olympique Lyon
Manchester City – Real Madrid

August 8, 2020

Bayern Munich – Chelsea
FC Barcelona – Naples

August 11-12, 2020

Quarter-final, 1st legs

August 14-15, 2020

Quarter-final, 2nd legs

August 18-19, 2020

Semi-final, 1st legs

August 21-22, 2020

Semi-final, 2nd legs

August 29, 2020

Final (Istanbul)

Εννοείται πως το σύνολο αυτών των αναμετρήσεων πρόκειται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ενώ το αργοπορημένο της ολοκλήρωσης, μεταθέτει την έναρξη του Champions League της επόμενης περιόδου από τις αρχές του Σεπτέμβρη για τα μέσα του Οκτώβρη.

Γιάννης Τζιουμακλής