Σάρι: «Στην αρχή ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις μας, στο τέλος κλάψαμε μαζί»

Μήνες χρειάστηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι για ν' αρχίσει να γίνεται αποδεκτός από τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι και ν' αντιληφθούν εκείνοι πως πάνω απ' όλα ήταν ειλικρινής μαζί τους, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός νυν κόουτς της Γιουβέντους που πέρυσι πανηγύρισε το Γιουρόπα Λιγκ ως «μπλε». 



Σάρι: «Στην αρχή ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις μας, στο τέλος κλάψαμε μαζί»

Ο Σάρι, μίλησε στην Daily Mirror για το πολύ σύντομο πέρασμά του από το Λονδίνο και την Τσέλσι, σχολιάζοντας πως έφυγε από την ομάδα ως φίλος και πως οι στιγμές στ' αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ στο Μπακού ήταν απόλυτα συγκινητικές. 

Για να φτάσει, όμως, σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε να βιώσει μεγάλες συγκρούσεις με τους ποδοσφαιριστές τους πρώτους μήνες της συνεργασίας τους ...

«Στην Τσέλσι είχα διαταραγμένη σχέση με τους παίκτες στο πρώτο εξάμηνο, όμως όλα διορθώθηκαν και μετά τον τελικό του Europa League κλαίγαμε παρέα... Δεν είμαι από αυτούς που θα σε χτυπήσουν συμπονετικά στον ώμο. Θα επισημάνω όλα τα λάθη και σπάνια θα μιλήσω για κάτι καλό. Στην αρχή ήταν δύσκολο να το καταλάβουν τα παιδιά, αλλά όταν αντιλήφθηκαν ότι ήμουν ειλικρινής, τότε εκτίμησαν το ποιος είμαι» ήταν τα λόγια του. 

Κώστας Ζάλιαρης