Η σεζόν θα ολοκληρωθεί, αλλά όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες!

Αυτό ήταν το ζουμί της σημερινής διαδικτυακής «συνάντησης» των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Η επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος συνεχίζεται, όμως πρόθεση όλων είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Πότε; Όταν άπαντες νιώσουν ασφαλείς να ξαναμπούν στο γήπεδο!   



Η σεζόν θα ολοκληρωθεί, αλλά όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες!

Οι εκπρόσωποι των 20 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ συζήτησαν, με βιντεοκλήση, μεταξύ τους για καυτά θέματα, όπως το πλάνο που θα συνεχιστεί η σεζόν, το πότε θα ξαναρχίσει και πως θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Όλες είναι αποφασισμένες να ολοκληρώσουν κανονικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού οι οικονομικές απώλειες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα τις… γονατίσουν. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να το επιτρέψουν οι συνθήκες. Προτεραιότητά τους παραμένει η υγεία των ανθρώπων της ομάδας, του κόσμου και των εργαζομένων, αλλά και η ενίσχυση των κοινοτήτων στη μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Συνεπώς η σκέψη για επιστροφή στη δράση στις αρχές Μαΐου.. απορρίφθηκε, χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί το… πότε θα ξαναμπούν οι ομάδες στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό είναι ένα μείζον θέμα που θα πάρει και άλλες συζητήσεις, προτού παρθεί οριστική απόφαση- αφού θα εξαρτάται αποκλειστικά από την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

Παράλληλα στη σημερινή συζήτηση, οι ομάδες αναφέρθηκαν και με λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιδράσουν στην πανδημία του κορονοϊού, πως να τον αντιμετωπίσουν και με τι μέτρα.