Η Πρέμιερ Λιγκ απαγόρευσε τις ερωτήσεις για κορονοϊό!

Με... απειλητικό τόνο, αφού έκανε λόγο για συνέπειες, η Πρέμιερ Λιγκ απαγόρευσε από τα τηλεοπτικά δίκτυα SkySports και ΒΤ Sports οποιαδήποτε ερώτηση προς τους ποδοσφαιριστές ή τους προπονητές των ομάδων σχετικά με τον κορονοϊό και το μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν!  



Η Πρέμιερ Λιγκ απαγόρευσε τις ερωτήσεις για κορονοϊό!

Μπορεί τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα να... χρυσοπληρώνουν το κορυφαίο πρωτάθλημα για να μεταδίδουν ζωντανά τις αναμετρήσεις που θέλει να παρακολουθεί όλος ο κόσμος από τον μαγικό κόσμο της Premier League, ωστόσο, αυτή παρουσιάζεται αμείλικτη αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά τα σενάρια για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου!

Όπως ενημέρωσε επίσημα με επιστολή σε SkySports και BT Sport, στις συνεντεύξεις που συνεχίζουν να εξασφαλίσουν τα τηλεοπτικά δίκτυα, απαγορεύονται πλέον ρητά οι ερωτήσεις για τον κορονοϊό και τη συνέχιση της σεζόν.

Μάλιστα, υπήρξε προειδοποίηση πως αν αυτό δεν τηρηθεί, τότε θα υπάρξει απαγόρευση συνεντεύξεων, οι οποίες γίνονται κάθε τέσσερις εβδομάδες για τους προπονητές και κάθε δύο εβδομάδες για τους παίκτες.

Ενδεικτικά, το SkySports έχει καταβάλει 1,19 δισεκατομμύρια λίρες για τα φετινά παιχνίδια και το BT έχει πληρώσει 325 εκατομμύρια...