Αργεί πολύ η εκδίκαση της προσφυγής της Σίτι στο CAS

Στη Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να περιμένουν να περάσει και ο Ιούνιος για να μάθουν τι ακριβώς θα συμβεί με την προσφυγή που έχουν καταθέσει στο CAS αναφορικά με την τιμωρία που τους έχει επιβληθεί από την UEFA για διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  



Αργεί πολύ η εκδίκαση της προσφυγής της Σίτι στο CAS

Οι «πολίτες» διαβάζουν και ενημερώνονται για όσα κυκλοφορούν αναφορικά με την πιο χαλαρή στάση της UEFA στο θέμα του Financial Fair Play λόγω της οικονομικής κατάστασης που θα διαμορφωθεί όταν πλέον επιστρέψει η ανθρωπότητα σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά το πέρας του κορονοϊού.

Αυτή τη στιγμή η Σίτι ξέρει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη και την μεθεπόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω παραβίασης κανονισμών του FFP, έτσι όπως έκρινε και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ εξ αρχής εναντιώθηκε σε όλο αυτό, έκανε συνεχώς λόγο για «πόλεμο» εις βάρος του και για προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στο κύρος του κλαμπ, συγκέντρωσε και κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που μπορούν να οδηγήσουν σε δικαίωση, όμως, θα πρέπει να περιμένουν πολύ οι «πολίτες».

Αυτό, διότι η δική τους υπόθεση δεν βρίσκεται ανάμεσα στις 18 που θα εξεταστούν από το CAS από την 23η Απριλίου μέχρι και την 26η Ιουνίου...

Κώστας Ζάλιαρης