Κορωνοϊός: Τέλος η σεζόν στο Βέλγιο, πρωταθλήτρια η Μπριζ!

Ρεπορτάζ της «HLN» αναφέρει πως το Βέλγιο ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα τερματίσει πρόωρα τη σεζόν λόγω κορωνοϊού.



Κορωνοϊός: Τέλος η σεζόν στο Βέλγιο, πρωταθλήτρια η Μπριζ!

Τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου ψάχνουν σε συνεργασία με την UEFA… καλοκαιρινές ημερομηνίες για την ολοκλήρωση της σεζόν, στο Βέλγιο φαίνεται πως πήραν μια τολμηρή απόφαση, ακυρώνοντας το υπόλοιπο της χρονιάς!

Η Κλαμπ Μπριζ στέφεται πρωταθλήτρια, αφού πρόκειται για την ομάδα που βρισκόταν πριν τη διακοπή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 70 βαθμούς μετά από 29 αγωνιστικές, ενώ η Γάνδη που βρισκόταν στη δεύτερη θέση με 55 βαθμούς, εξασφαλίζει εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Σημειώνεται πως απέμενε μια μόλις αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, καθώς προβλέπεται σύστημα play-off όπου το πρωτάθλημα χωρίζεται στα δύο, με τις πρώτες 8 ομάδες να αναμετρώνται για το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τις υπόλοιπες 8 να μάχονται για τη σωτηρία.

Με βάση λοιπόν τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι 16 ομάδες ολοκληρώνουν τη χρονιά με τις θέσεις που επείχαν πριν τη διακοπή. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών ενώ δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το θεσμό του κυπέλλου.

Γιάννης Τζιουμακλής