Πίκφορντ: «Θα βάλω τον πατέρα μου να κάνει σουτ»!

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ παραδέχεται πως έπειτα από τόσες μέρες απραξίας είναι δύσκολο τα πόδια να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και την ενέργεια των κανονικών προπονήσεων, ωστόσο, μάλλον έχει βρει τρόπο για να μη χάσει τη φόρμα του ενόψει της επαναφοράς του στις υποχρεώσεις του με την Έβερτον μετά το πέρας του κορονοϊού...  



Πίκφορντ: «Θα βάλω τον πατέρα μου να κάνει σουτ»!

Ο Άγγλος τερματοφύλακας, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ κι όχι μόνο, προπονείται ατομικά στο σπίτι του με πρόγραμμα που έχουν φτιάξει οι γυμναστές των ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος λόγω της αναγκαστικής καραντίνας ελέω του Covid-19.

Μιλώντας στη Liverpool Echo γι' αυτές τις πολύ περίεργες μέρες και την υποχρέωση των αθλητών να μην αφήσουν τον εαυτό τους, ανέφερε:

«Τις προάλλες κουράστηκα, αλλά ήταν καλά. Τα πόδια μου δεν έχουν επανέλθει ακόμα. Έχουμε τα προγράμματα από τους γυμναστές και έχω παραγγείλει και εξοπλισμό από γυμναστήριο. Αλλά είναι πολύ διαφορετικά να μην έχω κάποιον απλά να μου κάνει σουτ και να είμαι στο τέρμα. Μάλλον θα επιχειρήσω να δοκιμάσω τα σουτ του πατέρα μου, να δω σε τι κατάσταση είναι το αριστερό του πόδι»!

Κώστας Ζάλιαρης