Νέισμιθ: Μείωση… στα μισά για να σώσει τις δουλειές των ανθρώπων της Χαρτς

Ο ορισμός του αρχηγού και του ανθρώπου. Ο Στίφεν Νέισμιθ δέχτηκε να μειώσει κατά τις 50% τις ετήσιες απολαβές του, προκειμένου η Χαρτς να βρει λύση από το οικονομικό της αδιέξοδο και να κρατήσει τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για την ομάδα και το γήπεδο.  



Νέισμιθ: Μείωση… στα μισά για να σώσει τις δουλειές των ανθρώπων της Χαρτς

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον και της Νόριτς παραδέχθηκε επίσης πως ακόμα και αν η ομάδα πέσει κατηγορία, ο ίδιος θα παραμείνει εκεί – στο πλευρό της!

Η έξαρση του κορονοϊού και η διακοπή του πρωταθλήματος έφερε μεγάλα προβλήματα στις «καρδιές», οι οποίες ζήτησαν από όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ να συναινέσουν στην μείωση.

«Οι τωρινές συνθήκες έβαλαν τους πάντες σε δύσκολη θέση. Το ποδόσφαιρο έχει κάνει πολύ καλό σε εμένα και την οικογένειά μου, καθόλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Για αυτό το λόγο προσωπικά θεωρώ ότι μπορώ να αντέξω αυτή τη μείωση.

Ελπίζω ότι αυτό θα μπορέσει να σώσει την ομάδα και τις δουλειές των ανθρώπων που εργάζονται εκεί, ειδικά αυτών που δεν θα λαμβάνουν υψηλούς μισθούς- οι οποίοι επηρεάζονται περισσότερο από όλους. Θα συνεχίσω και του χρόνου στην ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται», τα λόγια του Σκωτσέζου επιθετικού.